Евакуатор по Україні

Будь-який водій хоч раз в житті опинявся в ситуації, коли були потрібні послуги такого виду техніки як евакуатор. І все по-різному виходили з положення. Одні довго і нудно голосували, намагаючись зловити машину, яка відбуксує їх; інші обдзвонювали знайомих, розшукуючи телефон евакуаційної служби. Але були й ті, у кого номер, щоб викликати евакуатор, опинявся з собою. І не виключено, що це був номер саме нашої компанії, а значить, всі їхні запитання вирішувалися оперативно і максимально ефективно.

Надаючи послугу «евакуатор по Україні», ми готові прийти на допомогу в будь-який час року, цілодобово, незалежно від погодних умов, відстані і завантаженості доріг. Виконання замовлення, суть якого полягає у вирішенні труднощів, що виникли у автовласників, це не просто наше першочергове професійне завдання, а скоріше покликання. Ми вміємо робити це добре і якісно, в кожному окремому випадку використовуючи індивідуальний підхід. Для нас немає менш важливих замовлень — всі клієнти нам однаково дорогі.

Замовити евакуатор в Україні так само дешево як в нашій організації ще десь  досить складно. Однак кінцеву вартість виконання того чи іншого замовлення вам озвучить диспетчер. Це станеться після того, як ви розповісте йому про всі нюанси, які повинен вирішити наш евакуатор.

Додатковими чинниками, що прямий вплив на вартість евакуації автомобіля, в кожному конкретному випадку є:

марка і тип транспортного засобу;

характер і складність ушкоджень (якщо мова йде про ДТП);

необхідність використання спецобладнання;

місце перебування і дальність транспортування;

потреба в додаткових послуг, техдопомоги.

Саме тому так важливо, замовляючи евакуатор , надати диспетчеру максимально детальну інформацію як про автомобіль і його місцезнаходження, так і про наявність і характер пошкоджень, а також кінцевому пункті майбутнього транспортування. Ці дані не тільки дозволять озвучити клієнту вартість робіт вже на етапі замовлення, але і підібрати евакуатор, який вирішить завдання максимально ефективно і швидко.

Кілька аспектів за те, щоб вибрати саме нашу компанію:

Досвід і компетентність. Надаючи послугу по евакуації протягом тривалого часу, ми напрацювали багатий досвід в даній сфері, сформувавши кваліфіковану команду, завдяки чому нашу діяльність відрізняє високий професіоналізм.

Завжди готові! Наша компанія працює за схемою 24x7x365. Це означає, що телефон включений 24 години, в робочі та святкові дні, цілий рік.

Швидкість виконання. З огляду на, що наші евакуатори рівномірно розподілені і несуть чергування, під час отримання виклику, найближча машина готова негайно виїхати на допомогу. Завдяки цьому нам вдається підтримувати швидкість прибуття на місце вашої поломки.

Відповідальність. Ми в обов’язковому порядку даємо гарантії на всі види виконуваних робіт. Це має на увазі делікатну і безпечне перевезення автомобіля замовника, незалежно від його типу і характеру пошкоджень.

 Адекватні ціни. Пропонуємо найприйнятніший тариф на евакуатор по Україні та Європі. І що при цьому важливо — при збереженні високої якості послуг, що надаються.

Багата матеріальна база. Матеріально-технічне оснащення нашої компанії включає великий автопарк, а також повний комплекс спецзасобів, необхідних для оперативного, повномірного, якісного виконання замовлення будь-якого масштабу і рівня складності.

Ми прагнемо підтримувати високий рівень надання послуг, постійно вдосконалюючи свої сервіси. А тому сміливо звертайтеся до нас, щоб замовити послугу евакуації, і всі ваші завдання будуть вирішені швидко, якісно і за розумною ціною!

schnellzeichner berlin