Евакуація автомобіля після ДТП

Щодня на дорогах України  відбуваються тисячі дорожньо-транспортних пригод (ДТП). Причиною аварій можуть послужити самі різні обставини: порушення водіями правил дорожнього руху, п’яний водій за кермом, погане дорожнє покриття, несприятливі погодні умови, неуважність водіїв або пішоходів на дорогах і багато іншого. Дуже часто внаслідок ДТП автомобіль не здатний пересуватися самостійно. Тоді вам буде потрібно евакуація легкового автомобіля. Такий сервіс надається нашою компанією «Автовсесвіт».

Евакуація автомобіля — це досить складний процес, що вимагає висококваліфікованої підготовки фахівців, наявності спецтехніки, досвіду роботи. Саме тому рекомендуємо Вам звертатися до нас за телефоном вказаним в контактах.

Що робити після ДТП?

Пошкоджений в аварії автомобіль часто не може пересуватися самостійно, для його транспортування потрібно евакуатор-маніпулятор. Він, як правило, має набір необхідного обладнання, щоб акуратно занурити пошкоджену машину на платформу і потім доставити її  в найближчий автосервіс для кузовного ремонту.

Евакуатор досить легко зможе під’їхати до місця ДТП в обмежених міських умовах, так як має підвищену маневреність міжкімнатні двері. Для навантаження машини може виявитися цілком достатньо електричної лебідки, якщо машина не дуже важка, але для великих автомобілів вже буде потрібно кран-маніпулятор.

Деякі евакуатори оснащені як лебідкою, так і краном. Досвідчені грамотні фахівці кваліфіковано поставлять ваш автомобіль на платформу евакуатора. Після чого його надійно закріплять ременями і доставлять до місця призначення.

Вартість послуг по евакуації автомобіля включається в страховку, якщо винуватцем ДТП були не ви. Для цього обов’язково зберігайте протокол про евакуацію, щоб не виникло проблем з отриманням компенсації.

При замовленні евакуатора в нашій компанії, вам можуть порадити, в який автосервіс найкраще звернутися з ремонтом вашого автомобіля, де можна знайти автозапчастини для відновлення і т. д.

schnellzeichner berlin