Перевезення ретро автомобілів

Незважаючи на те, що ретро автомобілі можна віднести до розряду б / у, — до їх евакуації пред’являються більш жорсткі вимоги, ніж до перевезення сучасних автомобілів. В першу чергу, це пов’язано з тим, що відновити оригінальне ЛКП і елементи кузова 20-х, 30-х і 40-х років не просто складно, а іноді — неможливо. Крім того, запчастини «минулого століття» не відрізняються високою надійністю. Тому навіть невеликі подряпини і відколи можуть серйозно погіршити стан раритетного автомобіля, а значить, знизити його цінність для колекціонерів.

Водії компанії «Автовсесвіт» добре знають, як потрібно поводитися з ретро автомобілями. Ми особливо ретельно підходимо до вибору типу спецтехніки та способу навантаження авто на платформу евакуатора, тому перевезення ретро автомобілів проходить успішно в 100% випадків.

У своїй роботі ми використовуємо тільки евакуатори з підйомно-зсувною платформою, лебідкою або краном-маніпулятором. Вибір конкретного типу спецтехніки залежить від стану ретро автомобіля  і його габаритів. І звичайно, не менш серйозні вимоги пред’являються до системи фіксації раритетного транспортного засобу на платформі. Щоб забезпечити повну нерухомість під час перевезення ретро автомобіля , необхідна наявність у ременів кріплення регуляторів натягу і декількох блоків проти ковзання. І, крім того, неодмінно потрібно зафіксувати автомобіль колісними упорами (колодками). Ці дії допоможуть запобігти навіть найменшу ймовірність зсуву автомобіля, повністю убезпечивши його від ударів і механічних пошкоджень.

За допомогою правильно підібраного для перевезення ретро автомобіля евакуатором співробітники компанії «Автовсесвіт» доставлять його за місцем призначення в тому ж стані, в якому він перебував до евакуації, не заподіявши йому ні найменшого ушкодження. Перевезення ретро автомобілів за допомогою евакуаторів компанії «Автовсесвіт» може проводитися як в межах Львова так і всієї України та країн Європи.

schnellzeichner berlin