Послуги евакуатора при перевезенні позашляховиків, джипів

Компанія»Автовсесвіт» пропонує якісні послуги евакуатора для позашляховиків, кросоверів, джипів. Евакуація даних транспортних засобів може виконуватися різною технікою з повним завантаженням автомобіля на платформу. У більшості випадків, для того, щоб перевести позашляховик, досить евакуатора зі стаціонарною або зсувною платформою. При серйозних пошкодженнях кросоверів і джипів, а також при відсутності прямого доступу до транспортного засобу, може використовуватися спецтехніка з краном — маніпулятором.

ЕВАКУАТОР для ПОЗАШЛЯХОВИКІВ від нашої компанії дозволить протягом мінімального часу  замовити  позашляховик в разі звичайної поломки, або коли авто потрапило в аварію . ТЕЛЕФОНУЙТЕ У разі скрутної дорожньої ситуації,і спеціальний евакуатор для позашляховиків   швидко доставить ваше авто на найближче сто, або у ваш особистий гараж.

Швидко замовити евакуатор для позашляховиків не завжди можливо. Для транспортування такої автомобільної техніки потрібні спеціальні машини, які рідко є в розпорядженні сервісних організацій. Ми рушимо стереотипи, що склалися, і висилаємо евакуатор для позашляховиків на першу вимогу клієнта. Незалежно від місця розташування несправного транспортного засобу, і його технічного стану.

Евакуатор позашляховиків Львів, можна замовити у нас в режимі онлайн в будь-який час доби. Це робиться за допомогою телефонного зв’язку, при спілкуванні з оператором, який дізнається технічні характеристики машини і передбачувані несправності. На основі цих даних фахівець підбере відповідний ситуації евакуатор позашляховиків.

Звернення до нас, і терміново висланий евакуатор джипів, позбавить вас від багатогодинних очікувань спецтехніки. У нас в наявності власні станції евакуації, і численний автопарк готових до виїзду чергових евакуаторів. Всього один дзвінок і евакуатор позашляховиків в повному вашому розпорядженні. Всього півгодини і ваш дорогий позашляховик акуратно доставлений на станцію техобслуговування для ремонтного відновлення.

schnellzeichner berlin