Ремонт пральних машин

Недорогий ремонт пральної машини — виклик майстра додому
Я приватний майстер по недорогому ремонту пральних машинок у Львові. Безкоштовний виїзд майстра додому, низькі ціни на ремонт і гарантія на всі роботи 1 рік! Все, що вам необхідно зробити — зателефонувати в будь-який зручний час по телефону

(068) 925 71 27

і замовити виїзд майстра додому.

Як проходить ремонт пральних машин Львів?

Ви робите замовлення на зручний час і я приїжджаю з усім необхідним обладнанням для ремонту, яке підбирається на основі опису поломки. Після усунення неполадки я видаю вам всі необхідні чеки.

Скільки тривають ремонтні роботи?

Для ремонту зазвичай потрібно 1-2 години. При необхідності використання додаткового обладнання або замовлення додаткових деталей лагодження може розтягнутися на кілька сеансів з невеликим проміжком на підбір заміни.

Як підготуватися до приїзду?

Для мене досить трохи вільного простору і вільний доступ до холодильника. Також корисно повністю звільнити холодильник від продуктів і розморозити його — ремонт може бути довгим і тала вода під час роботи може мені завадити. Не варто залишати тендітні речі — я завжди акуратний, але, ситуації можуть бути різні.

Скільки коштують мої послуги?

Нижче представлені найбільш часті послуги, але, в цілому, я намагаюся пропонувати найбільш бюджетні рішення. Пенсіонерам я можу запропонувати спеціальні, найбільш комфортні умови.

 

Машинка не зливає воду і не віджимає

 

 

 

Також на моєму сайті є безкоштовний форум. Зробити виклик майстра можна на сторінці контакти.

Багато корисної інформації зібрано на сторінках:

діагностика несправностей
Ремонт своїми руками
Ремонт по маркам
Запчастини для пральних машин
Ремонт посудомийних машин
ДЕШЕВО
Я працюю без посередників!

У ВАС ВДОМА
Отремонтирую машинку у вас дома!

БЕЗ ВИХІДНИХ
Я працюю без свят і вихідних!

Я працюю в усіх районах:

Як зробити замовлення?

Щоб зробити замовлення достатньо лише зателефонувати — я підберу зручний час для вас і приїду точно в строк. Час приїзду залежить від віддаленості і завантаженості дороги, але рідко перевищує 1-2 години.

Чому вигідніше звертатися до мене, а не до великих компаній?

Я працюю без посередників, за рахунок чого мої послуги коштують набагато дешевше конкурентів. Запчастини купуються у перевірених оптовиків, які дають мені значну знижку, що дозволяє знижувати вартість. Я відповідаю за свою роботу перед вами і своєю совістю.

Машини яких виробників я ремонтую?

Я справляю професійний ремонт будь-яких пральних машин незалежно від бренду: AEG, Ariston, Ardo, Asko, Вosch, Beko, Candy, Daewoo, Indesit, Electrolux, LG, Miele, Нansa, Samsung, Siemens, Whirlpool, Zanussi, Вятка та інші. і ступеня складності поломки. Навіть якщо інші ремонтники виявляться безсилі, мій досвід і навички дозволять знайти кращий вихід.

Яка ціна і гарантія, що надаються?

Я з чистою совістю гарантую високу якість ремонту в кожному випадку, а також подальшу працездатність відремонтованої техніки. Після моїх рук пральна машина пропрацює ще від півроку до трьох років, що буде залежить від її загального стану і складності поломки.

Краще підтвердження тому — професійна репутація, сформована за 15 років успішної роботи в цій сфері, а також відгуки зверталися раніше людей.

 

schnellzeichner berlin