Евакуатор з маніпулятором Львів

Кран маніпулятор Львів

Евакуація і транспортування автомобілів часто передбачає необхідність роботи з габаритної техніки. При цьому не завжди є можливість навантаження шляхом заїзду транспортного засобу на борт. У таких випадках використовується маніпулятор. Львів — місто, де активно ведеться будівництво, пов’язане із застосуванням спеціалізованої техніки. Відповідно, регулярно потрібно перевезення будівельної техніки. Для зручності її навантаження на борт евакуатора використовується маніпулятор — спеціалізована техніка, що поєднує в собі автокран і бортову машину. Таким чином, з використанням однієї одиниці спецтехніки можна виконати і навантаження, і транспортування.

Замовити евакуатор з маніпулятором

Компанія «Автовсесвіт» у своєму розпорядженні власні маніпуляторами для зручного транспортування будь-якої техніки, в тому числі великогабаритної. Ми працюємо цілодобово, без вихідних і свят. Тому ви можете замовити евакуатор з маніпулятором в будь-який час доби, і ми приїдемо на місце протягом 25 хвилин.

Великий досвід роботи дозволяє нам забезпечувати високу якість сервісу. При цьому у нас самі адекватні і прийнятні ціни на послуги евакуатора з  маніпулятором. На техніці працюють кваліфіковані водії, які мають великий досвід. Завдяки цьому, ви можете бути впевнені в тому, що ваші транспортні засоби будуть грамотно занурені на борт евакуатора і перевезені в місце призначення в цілості й схоронності.

Все наше обладнання оснащений GPS, що дозволить вам в будь-яку хвилину знати, де знаходиться перевезений нами вантаж.

Ми працюємо з фізичними та юридичними особами. Географія обслуговування — Львів і область. Також ваші автомобілі і спецтехніка можуть бути перевезені в інші міста.

Коли варто замовити евакуатор з маніпулятором?

Не всі клієнти, які звертаються до нас за послугами, знають, в яких випадках можна замовити маніпулятор Львів. Тому наведемо найбільш часті випадки його використання.

При ДТП, коли немає можливості завести автомобіль і загнати його на борт евакуатора. Якщо заблоковані двері, колеса, замок запалювання, що також перешкоджає самостійному руху автопром попаданні транспортного засобу в кювет, водойму, інші місця, звідки немає можливості виїхати, а також у випадку з перевернутими машинами. Неправильна парковка автомобіля, при заблокованому виїзді. Транспортування будівельної, дорожньої, промислової техніки, верстатів і обладнання. У цих та будь-яких інших випадках, коли потрібно перевести автотранспорт, нездатний до самостійного руху, важкі предмети і спецтехніку, евакуатор-маніпулятор просто незамінний.

Можливості навантаження з використанням маніпулятора

Використання маніпулятора значно полегшує і розширює можливості роботи з перевезенням транспортних засобів і спецтехніки. Так, при аварійних ситуаціях на дорогах, коли транспортний засіб не здатний до пересування, перевернуто або  в кюветі, евакуатор з маніпулятором дозволяє обійтися без оренди окремого автокрана. Завдяки цьому, знижуються витрати на вантаження і перевезення транспортного засобу.

       Евакуатор з маніпулятором Львів здатний підняти автомобіль або спецтехніку з будь-яких місць,      важкодоступних для проїзду. Це значно розширює можливості транспортувальних послуг.

Крім застосування в транспортній сфері, евакуатор з маніпулятором може використовуватися і для перевезення різного важкого устаткування: промислового, виробничого.

schnellzeichner berlin