Евакуатор між містами (евакуатор на далекі відстані)

Евакуатор між містами (евакуатор на далекі відстані) — надійне і недороге перевезення автомобілів

Перевезення авто з одного міста в інше — звичайне явище, яке нікого не дивує. Оперативність такого транспортування і доступні ціни роблять цю послугу все більш затребуваною. Хочете викликати евакуатор для перевезення машини між містами?

Служба Евакуації Автовсесвіт готова допомогти вам! Замовити евакуатор для транспортування на міжмісто можна за телефоном, вказаним на нашому сайті

Наша Евакуаційна Служба надає послуги евакуатора для перевезення транспортних засобів не тільки у м. Львів, але і по всій Україні та Європі. Великі відстані не перепона для сучасної і надійної спецтехніки, тому ви можете розраховувати на нашу допомогу на дорозі в будь-якій ситуації. Якщо поломка або ДТП сталися на трасі, далеко від міста, ви завжди можете скористатися послугою евакуації. Повідомте нам про те, що трапилося, і найближчим часом евакуаційна техніка прибуде в вказане місце і перевезе ваш автомобіль туди, куди ви вкажете.

Іноді може знадобитися перевезення нового транспортного засобу на евакуаторі кудись далеко від вашого місця розташування. Наприклад, коли автовласник вже придбав новенький автомобіль, але ще не отримав права і хоче, щоб його «залізного коня» доставили з іншого міста. Якщо вам потрібно перевезти спорткар, раритетний колекційний автомобіль або будь-яке інше транспортний засіб, просто звертайтеся до нас.

Вартість послуг міжміського евакуатора

Вартість перевезення машин між містами невисока, тому така послуга доступна для всіх бажаючих. Ціна транспортування автомобіля залежить від декількох факторів, таких як:

відстань, на яку повинен бути перевезений транспорт (зазвичай кількість кілометрів множиться на фіксований тариф);

габарити і вага перевезеного авто;

тип використовуваної спецтехніки: так евакуація за допомогою евакуатора-маніпулятора обійдеться дорожче, ніж транспортування евакуатором з лебідкою;

складність виконуваних робіт: витрати на евакуацію машини з серйозними ушкодженнями будуть вище;

і деяких інших чинників.

Іноді можна трохи заощадити якщо перевезення потрібно здійснити не терміново з одного міста в інше, коли є можливість трохи почекати. В цьому випадку потрібно заздалегідь повідомити диспетчеру компанії, що здійснює евакуаційні заходи, про необхідність такого транспортування. По можливості фахівець підбере для вас відповідний попутний евакуатор, і ціна буде нижчою. Якщо попутної спецтехніки немає, то вартість буде розраховуватися за стандартним тарифом.

Як замовити евакуатор для міжміського перевезення

Транспортування автомобілів між містами — наша щоденна робота, тому у нас великий досвід в цій справі. Наша служба евакуації готова оперативно і якісно перевезти ваше авто з міста в місто. У нашому автопарку є різні типи спецтехніки, необхідної для перевезення всіх видів транспортних засобів. Ми гарантуємо безпеку перевозяться транспортних засобів та дотримання термінів транспортування. В процесі навантаження, евакуації і розвантаження автомашина не отримає ніяких пошкоджень і буде доставлена в цілості й схоронності.

Для того щоб викликати евакуатор міжмісто, достатньо зателефонувати нам по телефону (067) 67 38 410

Ми працюємо без перерв і вихідних, тому ви можете дзвонити нам в будь-який час дня і ночі. Просто повідомте диспетчеру марку і модель авто, вагу, габаритні розміри, відомості про наявність несправностей і адресу місця, звідки забрати автомобіль і куди його привезти. Будьте готові відповісти на уточнюючі питання диспетчера, адже чим точніше буде отримана інформація, тим швидше ми зможемо допомогти вам. Ви завжди можете розраховувати на нас, телефонуйте нам в будь-який час.

schnellzeichner berlin