Евакуатор спортивних автомобілів

Перевезення спортивних автомобілів Львів

Евакуатор спортивних автомобілів Львів . Цілодобово приймаємо заявки на перевезення спорткарів по Львові, області і всій Україні. Сучасні моделі евакуаторів для перевезення автомобілів з низьким дорожнім просвітом.

Перевезення спорткара Lamborghini на евакуаторі

На жаль, поломка навіть такого, здавалося б, «здорованя», як спорткар, спрогнозувати неможливо. Це цілком може статися як вдома, так і на значній відстані від пункту призначення. Не хвилюйтеся: зателефонувавши в нашу службу, ви можете бути повністю впевнені, що з вашим болідом, феррарі або порше нічого не трапиться під час перевезення.

Евакуацію спорткарів здійснюють фахівці найвищого класу з солідним досвідом роботи. Для них цей вид діяльності — все життя! Наші майстри люблять і цінують свою професію! Наше кредо — ваша безпека на дорогах! Де б біда ні застала вас зненацька, які б складності не стояли перед вами, будьте спокійні: ми приїдемо і допоможемо в будь-якій ситуації, пов’язаної з необхідністю евакуації спортивного автомобіля. Ми знайдемо безліч дієвих способів вирішення даної проблеми і покажемо відмінний результат роботи.

Перевезення гоночного балліда на евакуаторі

Чіткі і продумані дії наших співробітників по евакуації спорткарів забезпечать економію вашого дорогоцінного часу, а також грошових коштів. У нас на службі тільки найсучасніші моделі евакуаторів, спеціально створених для навантаження і переміщення дорогих спортивних авто. Вони мають надійне кріплення, повністю виключає механічні пошкодження кузова при навантаженні авто на платформу.

Евакуатори з легкістю виконають навіть самі нестандартні і незбагненні завдання, наприклад занурять і транспортують спортивні машини, в яких заблоковано рульове управління, відсутні колеса або дуже низький кліренс. Зателефонувавши в нашу диспетчерську, ви можете заздалегідь замовити послугу евакуації свого спортивного автомобіля. В такому випадку ми під’їдемо в призначений час в те місце, яке буде вказано в заявці. У цій ситуації повністю виключається втрата часу на очікування. Також ми приймаємо заявки по Інтернету в режимі онлайн.

Автомобілі, що відносяться до класу спорткарів

До даної категорії автомобілів відносяться такі марки, як Jaguar, Toyota GT-86, Audi R8, Porsche 911 GT3 R, Arash AF-10, Mercedes-Benz 300 SL Gullwing, Veritas RS III, Scuderia, Suzusho Ltd і багато інших.

Щоб замовити перевезення спортивного авто телефонуйте!

тел.: (067) 67 38 410

тел.: (073) 67 38 410 

schnellzeichner berlin