Евакуацією мікроавтобусів повинні займатися професіонали

Перевезення мікроавтобусів Львів та Україна, евакуатор мікроавтобуса з Європи

Евакуація мікроавтобуса — це досить складна і відповідальна операція, оскільки даний транспорт за своїми масою і габаритами більше позашляховика середніх розмірів, тому в процедурі його евакуації є ряд особливостей. Його транспортування краще доручити професіоналам добре зарекомендувала себе компанії.

У мінівена і мікроавтобуса центр маси перебуває вище, ніж у таких же за розміром легкових автомобілів, і в разі аварійного з’їзду з траси ця техніка перевертається частіше за будь-який інший. Тому необхідно, щоб викликаний евакуатор був оснащений маніпулятором, а його водій був досвідченим і володів твердими навичками управління спецтехнікою.

Якщо буде потрібно евакуація мікроавтобуса, то викликати слід професіонала з відмінною репутацією, а не звертатися в дешевшу або фірму, яка знаходиться поблизу .Така необґрунтована економія може обернутися дорогим ремонтом, а в деяких випадках — і покупкою нового автомобіля.

Часто при будівництві мікроавтобусів використовують шасі легкових авто. Але оскільки мікроавтобус важчий, на його кузов і ходову частину навантаження більше. При нормальній експлуатації це непомітно, так як конструктори, знаючи, що поряд з базовою моделлю буде випускатися мікроавтобус, закладають в шасі додатковий запас міцності. Однак в разі аварійної ситуації мікроавтобус пошкоджується сильніше, і його ремонт обходиться значно дорожче, а неакуратно і невміле навантаження тільки збільшує збитки. Ось і виходить, що, заощадивши на евакуаторі, власник мікроавтобуса змушений істотно розщедритися на його ремонт.

Якщо ходова частина мікроавтобуса справна, то його краще евакуювати методом часткового навантаження, при якому задні колеса транспортуються , а машини рухаються по дорозі.

Водії мікроавтобусів — це професіонали, і потрапляють вони в аварію, як правило, не зі своєї вини, і автомобіль «всмятку» не б’ють. У таких випадках мінімум проведених операцій при евакуації призведе до менш витратного ремонту і більш високу ймовірність сприятливого результату від технічної експертизи.

У мікроавтобусі, що підлягає евакуації, можуть перебувати речі пасажирів або будь-який вантаж, за які несе відповідальність водій мікроавтобуса, часто є і його власником. І чим менше буде проводитися маніпуляцій під час евакуації, тим більша ймовірність збереження вантажу, а значить, сума відшкодування збитку буде мінімальною. Що ж стосується страховки, то в цьому випадку ймовірність її отримання в повному обсязі досить висока.

Як бачимо, в процесі евакуації мікроавтобуса є лише одна, але вельми істотна особливість — перевезенням цього виду транспорту повинен займатися досвідчений і знаючий професіонал.

Викликати евакуатор для перевезення мікроавтобуса телефонуйте!

тел.: (067) 67 38 410

тел.: (073) 67 38 410 

 

schnellzeichner berlin