Перевезення нових автомобілів

Транспортування нових авто

Наш сайт дозволяє за кілька хвилин знайти надійного перевізника для будь-яких цілей за найвигіднішими цінами

Перевезення автомобілів — досить затребувана транспортна послуга, яка застосовується як для транспортування окремо взятого автомобіля, так і невеликої партії (від 7 до 10 машин). Для виконання такої транспортної послуги використовується спеціальний автомобіль автовоз.

Використання такого спеціального транспортного засобу дозволяє заощадити кошти і підвищити ефективність транспортування. Найчастіше використовують автовоз автомобільні салони.

Багато компаній, що займаються продажем нових автомобілів, стикаються з питанням гарантії цілісності доставки вантажу. Такі гарантії можуть надаватися великими транспортними компаніями, які мають в своєму розпорядженні не тільки автовоз, а й спеціально навчений персонал. Такі компанії надають широкий спектр транспортних послуг, що включають в себе:

  • оформлення документів на транспортування;
  • митний супровід вантажу;
  • страхування транспортних ризиків на маршруті;
  • послугу експедитора.

Перевезення автомобілів партіями дає можливість заощадити гроші на їх перегоні і зменшити ризик амортизаційного зносу або пошкодження ходової на неякісних дорогах.

Технічні можливості спецтехніки

Автовоз — це спеціальний транспортний спецзасіб, що представляє собою потужний тягач, зі спеціальним вантажним відсіком, який дозволяє без проблем перевозити легкові автомобілі таких моделей:

  • седан;
  • універсал;
  • пікап.

Такі тягачі оснащені спеціальним обладнанням для полегшення навантаження легкового автомобіля і його блокування в установленому місці. Також такі автомобілі обладнані спеціальними лебідками і стопорними механізмами, які дозволяють зробити завантаження / розвантаження зручною, а їх транспортування надійним.

Базові моделі тягачів мають двох’ярусне розташування автомобілів, які транспортуються і в залежності від габаритної конструкції дозволяють перевозити від 5 до 10 автомобілів.

Такий автовоз незамінний у разі евакуації пошкодженого автомобіля, у якого є порушення конструкційної цілісності ходової частини машини.

Як скористатися послугою?

Перевезення нових автомобілів Львів проводиться спеціалізованими транспортними компаніями або окремо взятими суб’єктами господарювання, які мають відповідний дозвіл і досвід. Перевезення нових машин Львів може проводитися як в присутності замовника, так і без нього. Солідні компанії, якими здійснюється перевезення автомобілів, дають можливість замовити послуги з самостійної доставці за узгодженим маршрутом і в зазначені терміни.

Перевезення транспорту чітко регламентована законодавством країни і може здійснюватися тільки із застосуванням спеціального транспорту — автовозу.

Інформація за послугою «перевезення нових автомобілів» доступна в будь-яких інформаційних джерелах. Однак, як показує практика, найбільш доступною є мережа Інтернет. Використовуючи функціональні можливості спеціального сайту, може бути замовлено ​​перевезення машин Львів.

Витрати на перевезення

Перевезення автомобілів Львів є не дорогою послугою , через велику кількість потенційних замовників. Перевезення машин має вартість, що дозволяє використовувати послугу будь-якому автовласникові. У той же час, в вартість може бути включена страховка і супровід вантажу. Це особливо важливо, якщо замовлена ​​перевезення машин партією. Тоді кінцева ціна буде залежати від вартості вантажу, який перевозиться. Кінцева ціна завжди узгоджується з замовником і розраховується на основі маршруту і часу перебування на ньому.

schnellzeichner berlin