Що робити якщо машина заглохла прямо посеред дороги

Коли машина зупиняється прямо посеред дороги і не хоче рухатися вперед, то це досить серйозна проблема, тому що таким чином можна сильно перешкодити іншим автомобілям продовжувати свій шлях. Для початку потрібно постаратися прибрати машину з проїжджої частини, наприклад, сильний чоловік, цілком зможе свій автомобіль за допомогою штовхання довезти до потрібного місця. Також можна попросити чоловіків, які проходять допомогти в даній ситуації, проте в наш час люди стали менше чуйними, але за певну винагороду бажаючих допомогти вдасться знайти швидко.

Що робити якщо машина заглохла прямо посеред дороги

Також машину можна прибрати з проїжджої частини за допомогою троса і іншої машини, якщо звичайно вдасться знайти добру людину, яка не відмовить у допомозі. В крайньому випадку, водієві автомобіля слід також запропонувати гроші, в такому випадку відмови точно не буде.

Після того як машина була прибрана з проїжджої частини слід уважно оглянути свій автомобіль і з’ясувати причину зупинки її роботи. Наприклад, якщо під час шляху було просто пробито колесо, то його не складно буде замінити самостійно, якщо звичайно в багажнику є запаска.

Також слід перевірити, чи є взагалі в машині бензин, адже бувають випадки, коли водій просто не помічає, що у нього закінчилося паливо. Таку ситуацію легко виправити якщо в запасі є бензин, якщо його немає, то доведеться гальмувати машини, і просити паливо у водіїв. Бажано відразу ж запропонувати гроші за бензин, тому що на безкорисливу допомогу в наш час не варто розраховувати.

Якщо машина заглохла з якоїсь іншої причини і усунути неполадки самостійно неможливо, то слід вести автомобіль в автосервіс, який знаходиться поблизу, це можна зробити також за допомогою троса і іншої машини. Ще можна спробувати зателефонувати знайомому механіку або одного, який розбирається в машинах, можливо у когось із них буде час, щоб приїхати і усунути неполадки на місці. Звичайно, найкраще самому в цій справі відмінно розбиратися тоді за допомогою відповідних інструментів вдасться усунути дрібні неполадки і завести свій автомобіль.

І нарешті, в самому крайньому випадку можна викликати евакуатор, якщо якогось іншого рішення знайти не вдалося. Евакуатор, як правило, зможе доставити машину в будь-яке потрібне місце, правда коштувати таке задоволення буде дорого, але зате вже незабаром автомобіль виявиться біля автосервісу і його зможуть полагодити.

Кожній людині, яка має машину треба володіти хоча б мінімальними навичками в ремонті, адже такі знання і певний досвід може допомогти водієві вибратися з непростої ситуації і тоді не доведеться сподіватися на допомогу з боку.

Замовити евакуатор! Телефонуйте за номерами вказаними в контактах.

schnellzeichner berlin