Евакуатор з гідроманіпулятором

Коли зламану машину «на коліні» неможливо відремонтувати, або після ДТП ваш автомобіль вже не на ходу, то тут слід звертатися в службу евакуації.

Евакуатори можуть оснащуватися гідроманіпулятором. А можуть  мати зсувну або ламану платформу. У деяких машин є в’їзні апарелі — якщо машина сама здатна якось рухатися. Але евакуатором з ламаною платформою та лебідкою з маніпулятором можна відвозити машини, які не здатні самостійно пересуватися.

Конструкція такого евакуатора складається з двох надрамників, рухомого з нерухомим, зсувною платформою і блоку управління, на кронштейні платформи укріплена лебідка, є гідравлічні опори, гідрокомпоненти з електрообладнанням і, звичайно, кріпильні засоби для фіксації евакуйованих автомобілів.

Надійність — головні вимоги до евакуаторних гідрокомпонентів, саме вони забезпечать системі довгий експлуатаційний термін. Для механічної стійкості гідрокомпоненти виконуються зазвичай з безшовної труби, надійне кріплення не дозволяє провиснути їм. Тому трубна система надійніш. Виключається і протікання гідравлічної рідини — встановлені якісні фітинги та перехідники.

Підйом завантаженого на платформу транспорту здійснюється швидко, але ривки  відсутні. Тому що якісний гідроклапан не дасть обладнанню працювати абияк. Для збільшення ресурсу гідрокомпонентів є зливний масляної фільтр.

Завдяки пологому кутку в’їзду на евакуаторну платформу (особливо збільшену до 3-метрової довжини) можуть в’їжджати навіть низькі автомобілі (по дорожньому просвіту), а в темряві евакуатору допомагають додаткові фари. Автомобіль на платформі надійно фіксують, тому скотитися він сам не зможе.

Замовити евакуатор з гідроманіпулятором телефонуйте: 

тел.: (067) 67 38 410

тел.: (073) 67 38 410 

 

Працюємо по Львову, Україні та Європі!

 

schnellzeichner berlin