Евакуація автомобілів частково або без коліс

Випадків, коли транспортний засіб позбавляється одного або декількох коліс, на жаль, на дорозі більш ніж достатньо. Щоб автомобіль не став небезпечною перешкодою для інших учасників транспортного потоку, потрібно оперативно замовити евакуатор із частковим навантаженням або відповідне оснащений для вирішення конкретної ситуації, що склалася. Наша компанія має великий досвід, працює оперативно, а кваліфіковані й уважні працівники оснащені всім необхідним обладнанням.

Як проводиться евакуація з частковим навантаженням або автомобіля без коліс

Евакуатор автомобіля з частковим навантаженням потрібен не тільки тоді, коли транспортний засіб фізично позбавляється одного або декількох коліс. При такому типі транспортування відбувається наступне:

  • за допомогою гідравлічних підйомників транспортний засіб фіксується на приймальні платформі;
  • евакуатор транспорту з частковим навантаженням переміщує автомобіль, при цьому два його колеса вільно рухаються по дорозі.

Такий спосіб руху прийнятний для більшості моделей легкових авто, при цьому вузли не відчувають великих навантажень. Рух плавний, поштовхи частково компенсуються підвіскою евакуатора. Під час буксирування неможливо домогтися подібних характеристик безпеки.

У разі, коли автомобіль фізично пошкоджений і часткове навантаження неможливе, застосовується евакуація без коліс. В цьому випадку необхідне застосування крана-маніпулятора, за допомогою якого транспортний засіб встановлюється на платформі. Евакуація автомобіля без коліс характеризується наступними перевагами:

 

  • робота з підйому може бути проведена в будь-якому, навіть обмеженому просторі;
  • евакуація легкового авто без коліс не несе небезпеки додаткових ушкоджень;
  • всі роботи можуть бути виконані оперативно, гарантуючи мінімальні перешкоди для учасників дорожнього руху.

Після того, як пошкоджений автомобіль встановлений на транспортній платформі евакуатора, його ретельно закріплюють, щоб не допустити зсувів під час руху і подальших ушкоджень. Такий спосіб переміщення гарантує високу безпеку, навіть якщо пошкоджені інші елементи механіки, крім коліс.

Наша компанія забезпечить все, щоб якісно виконати евакуацію методом часткового навантаження або переміщення автомобіля без коліс. Ми гарантуємо:

  • оперативність прибуття на вказане клієнтом місце;
  • наявність всього необхідного обладнання та устаткування;
  • акуратність проведення робіт кваліфікованим персоналом;
  • виконання замовлень в будь-який час доби.

Наші послуги допоможуть оперативно вирішити проблему з пошкодженим транспортним засобом і гарантувати відсутність небезпеки для інших учасників дорожнього руху.

Ми забезпечимо оперативне прибуття і високу якість виконуваних робіт

Евакуація автомобіля без коліс

Наш сервіс евакуації автомобілів працює цілодобово. Багаторічний досвід роботи, найсучасніше обладнання, призначене для виконання будь-яких необхідних дій, а також кваліфікований персонал дозволяють нашій компанії гарантувати незмінно високу якість і оперативність будь-яких вироблених операцій.

Обладнання, що застосовується розраховане на обслуговування транспортних засобів з масою до 7 тонн, що дозволяє нам надавати послуги всім власникам легкових автомобілів. Телефонуйте і отримуйте необхідну допомогу.

schnellzeichner berlin