Замовити евакуатор до автосервісу

Якщо вам терміново потрібна евакуація автомобіля до автосервісу — наші професійні водії готові надати вам допомогу. Викликаючи автоевакуатор через наш сервіс, ви можете розраховувати на оперативне і безпечне буксирування несправного автомобіля або іншого транспортного засобу до місця ремонту.

Замовити евакуатор до автосервісу Львів

Щоб замовити евакуатор до автосервісу недорого, вам не доведеться перечитувати велику кількість оголошень в інтернеті. Просто зателефонуйте за телефоном вказаним в контактах.

Водії зможуть відбуксирувати машину в сервіс оперативно, незалежно від часу доби.

Як оформити заявку на евакуацію машини до автосервісу?

Щоб викликати евакуатор для буксирування чи перевезення несправного автомобіля до місця ремонтув нашій компанії, необхідно просто зателефонувати по номеру телефону указаному на сайті.

Скільки коштують послуги автоевакуатора?

В нашій компанії ви можете замовити послуги евакуатора за найоптимальнішою ціною. Але, ціна призначається в індивідуальному порядку тільки після переговорів виконавця і замовника. Щоб виконавець зміг сказати, скільки коштує евакуація несправного авто до автосервісу, він повинен знати:

  • вид автотранспорту;
  • характер несправності;
  • адреса, куди потрібно подати евакуатор;
  • кінцеву точку буксирування.

Також ціна може залежати від ряду інших чинників. Наприклад, необхідність допомоги в проведенні додаткових технічних робіт може оплачуватися окремо. Тому перед тим, як найняти евакуатор, не забудьте вказати всі деталі в заявці, і тоді допомога буде надана вам швидко і якісно.

schnellzeichner berlin