Навіщо потрібен попутний евакуатор?

Придбали уживане авто, яке підлягає відновленню, але поки не на ходу? Або колекціонуєте раритетні автомобілі? Вам необхідне перевезення спеціальної техніки, яка не рухається самостійно? У будь-якому з цих випадків вам знадобиться транспортер. Ідеальний варіант — попутний евакуатор. Завдяки йому ваш транспорт буде доставлений в призначений пункт цілим і неушкодженим. А головне — в обумовлені терміни.

Що значить попутний евакуатор?

Послуга «попутний евакуатор» актуальна в разі, коли потрібно перевезти мотоцикл, легковик або вантажний транспорт, мінібус або сільськогосподарську, військову, будівельну техніку, контейнери. В цьому випадку шлях автоевакуатора збігається з вашим шляхом.

Цілодобовий евакуатор Львів від компанії «Автовсесвіт» здійснює поїздки по всій Україні день у день. Найчастіше зворотний шлях виходить холостим. Замовивши попутну рятувальну техніку, ви не платите за пробіг в обидва кінці, а лише за вантаження і транспортування автомобіля. Це дозволяє заощадити на послуги.

При замовленні попутного автоевакуатора:

  • диспетчер фіксує вашу заявку;
  • підбирає найближчий евакуатор;
  • визначає рівень несправності вашого авто, з’ясовує причину виклику. Це необхідно, щоб підібрати допоміжне обладнання;
  • підбирає оптимальний маршрут, враховуючи навантаження і розвантаження евакуатора;
  • з урахуванням навантаження і розвантаження, розраховується оптимальний маршрут транспортування.

Як подати заявку на послугу?

Можна заповнити форму на сайті, якщо ви замовляєте у компанії Автовсесвіт заздалегідь. Також можна замовити послугу по телефону. У телефонному режимі оператор підбере транспорт для вас і скаже попередню ціну евакуатора. Рекомендуємо заповнити форму заздалегідь: так ви зможете вибрати зручний час, а ми підберемо найбільш вигідний варіант для вас. До речі, компанія приймає заявки цілодобово. Також евакуатор надає допомогу 24 години на добу.

Чим вигідний попутний евакуатор?

Замовити попутний евакуатор — практичний підхід. У порівнянні з традиційною послугою замовник отримує наступні переваги:

  • в пункт призначення прибуває повноцінний евакуатор з усіма необхідними комплектуючими (кронштейнами, кріпленнями, краном-маніпулятором).
  • економите кошти, які не оплачуючи холостий пробіг евакуаційної техніки.

Вам на допомогу приїжджають кваліфіковані співробітники, які володіють навичками водія, механіка і вантажника. Компанія гарантує доставку вашого транспорту в неушкодженості.

schnellzeichner berlin