Переваги цілодобового виклику евакуатора

Допомога на дорозі може знадобитися в будь-який момент. Як правило, неприємності трапляються несподівано, а їх усунення вимагає рішучих і оперативних заходів. Саме тому наше підприємство пропонує цілодобовий виїзд евакуатора в будь-яку точку міста і прилеглого району. Також ми здійснюємо далекі перевезення транспортного засобу, надаємо послугу «попутний евакуатор». При попередньому замовленні надаємо знижку від 10 до 30%, більш вигідні ціни передбачені і для постійних клієнтів.

Цілодобовий евакуатор Львів

Завдяки оперативному реагуванню на заявку, евакуатор в зазначеному місці протягом 20 хвилин. Багато в чому такі високі показники досягаються завдяки розосередженню нашої спецтехніки по всьому району і великим автопарку, що дозволяє направляти евакуатори одночасно в кілька точок. Наше підприємство виконує евакуацію легкових, вантажних та інших типів автомобілів (включаючи сільськогосподарську техніку, великотоннажні авто і так далі).

Як замовити евакуатор?

Навіть якщо машина нова або з мінімальним пробігом, краще завжди мати під рукою номер телефону нашої служби евакуації автомобілів. Це дозволить негайно приступити до вирішення проблеми в разі непередбачених обставин на дорозі, від яких ніхто не застрахований.

Щоб викликати наш евакуатор, достатньо зателефонувати за вказаним номером телефону або заповнити форму на сайті. Останній спосіб більше підходить для попереднього замовлення, оскільки в складних ситуаціях рідко є доступ до інтернету. Нашим клієнтам не обов’язково знати, який саме вид спецтехніки потрібно, достатньо відповісти на питання оператора, і потрібний евакуатор буде визначено за результатами бесіди. Заявки приймає досвідчений співробітник, тому він задає питання швидко і по справі. Уже через кілька хвилин після оформлення заявки, евакуатор буде спрямований на вказане клієнтом місце.

Від чого залежить ціна на виклик евакуатора?

Ціни на наші послуги вказані в прайс-листі, проте носять ознайомчий характер, оскільки залежать від багатьох факторів. На підсумкову вартість евакуації транспортного засобами силами нашого підприємства впливають:

  • дальність проходження (кілометраж);
  • клас ТЗ (легкове, вантажне, вантажно-пасажирське і так далі);
  • характер поломки;
  • умов під’їзду до евакуйованих засобу;
  • кількість і вид задіяної в евакуації техніки.

Так чи інакше, вартість наших послуг не буде неприємним сюрпризом для замовника, оскільки попередня сума озвучується за підсумками телефонної розмови з нашим диспетчером. Кінцева вартість може трохи відрізнятися, оскільки деякі моменти стають зрозумілими тільки на місці події.

schnellzeichner berlin