Послуга «Тверезий Водій» з Допомогою евакуатора

Якщо Ви не бажаєте залишати свій автомобіль  в найближчому дворі, проте випили або з якоїсь причини не можете самостійно керувати автомобілем  то послуга «тверезий водій»  компанії «Автовсесвіт» виручить Вас . Працівник нашої компанії перевезе Ваш автомобіль на евакуаторі за будь-якою адресою.

Водіння автомобіля напідпитку може привести не тільки до величезного штрафу, а й до позбавлення прав. А в іншому випадку і до ДТП, яке невідомо чим скінчиться, може навіть і трагедією. Тверезий водій не обов’язково повинен перебувати з вами на корпоративі чи вечірці. Досить просто подзвонити за номером який бачите на сайті і, буквально, почекавши лічені хвилини, водій евакуює Вас і Ваш транспорт в будь-яку точку Львова та області.

Найчастіше можна почути, що евакуатор це послуга не з дешевих, але внаслідок того, що конкуренція в даній галузі зросла, ціни стали цілком прийнятними для будь-якої людини. Послуга «тверезий водій» за допомогою евакуатора — це швидко, безпечно і недорого.

В основі нашої діяльності:

  • Пунктуальність — в пріоритеті: ми знаємо ціну часу, тому наші водії не змусять Вас чекати і прибудуть вчасно в будь-який час доби;
  • Досвід і водійський стаж: наші шофери здатні знайти вихід навіть в безвихідних ситуаціях;
  • Фіксовані ціни: вартість поїздки залишиться такою ж, яку озвучив оператор при оформленні замовлення, незважаючи на виниклі обставини.

Ми можемо бути Вам корисні!

  • У Вас є машина, але немає можливості сісти за кермо? Наш евакуатор до ваших послуг;
  • Ви злегка погуляли з друзями і не хочете порушувати закон? «Тверезий водій» виручить вас;
  • Вам необхідно доставити машину за певною адресою? Скористайтеся послугою «евакуація автомобіля»;
  • Ми працюємо як з організаціями, так і з приватними особами. Постійним клієнтам надаються привабливі знижки. Ви можете бути спокійні, довірившись компанії «Автовсесвіт». Адже ми готові бути вам корисними в будь-якій ситуації. Спокій клієнта — понад усе!

Ми працюємо для Вас!

Ви можете замовити «тверезого водія» на певний час;

Наша служба приймає виклики без вихідних. Ми працюємо — Ви відпочиваєте !;

Час прибуття «тверезого водія» 30-40 хвилин в нічний час, а у вечірній час не більше 1 години;

Виклик тверезого водія це в першу чергу Ваша безпека!

schnellzeichner berlin