Послуги евакуатора без свят і вихідних

Поломки або несправності автомобіля можуть виникати раптово, не виключені і ДТП. Тому сучасні автолюбителі нерідко стикаються з труднощами в дорозі і з необхідністю замовити послуги евакуатора. Коли в дорозі трапляється неприємність, працівники евакуаційної служби готові прийти на допомогу і доставити машину до потрібного пункту: в автосервіс або на місце стоянки. Ви можете бути впевнені в безпеці вашого авто, так як компанія Автовсесвіт укомплектована лише надійною спецтехнікою, яка обслуговується кваліфікованими фахівцями. Це гарантує, що в процесі евакуації жоден автомобіль не отримає ушкоджень.

Коли потрібно скористатися послугами евакуатора?

Перелік ситуацій, в яких потрібно евакуатор, включає в себе наступні випадки:

  • якщо сталася дорожньо-транспортна пригода, і машина не може поїхати до місця ремонту або тимчасової стоянки;
  • в разі виникнення серйозних поломок і несправностей в роботі транспортного засобу, коли його не можна просто відбуксирувати до будинку або на станцію технічного обслуговування і не обійтися без послуг евакуатора;
  • коли потрібно акуратне транспортування автомобіля за певною адресою;
  • при необхідності доставки нових машин в автомобільний салон;
  • в разі перевезення напівпричепів до пункту їх завантаження або розвантаження.

Служба евакуації Львів пропонує клієнтам тільки висококласний сервіс, доступні ціни та гарантію дбайливого ставлення до евакуйованим машинам. На вартість послуги евакуатора впливає обсяг робіт і сезонність, але в будь-якому випадку ціна залишається на прийнятному рівні. Оплату можна здійснювати будь-яким зручним способом.

Оперативна евакуація в будь-який час

Наша спецтехніка оснащена сучасним обладнанням, що використовується для завантаження, а також всіма необхідними кріпленнями. Для максимальної безпеки перевезення автотранспорту додатково посилені борта і задня частина кузова евакуаторів.

Якщо несправності в авто виникли вночі, і терміново потрібні послуги евакуатора, вам не доведеться чекати ранку. Просто зателефонуйте нам! Роботи з транспортування автомобілів можуть здійснюватися в будь-який час доби. Для цього спецтехніка оснащена освітлювальними приладами, завдяки яким комфортно здійснювати евакуацію в нічний час.

В даний час сучасні технології евакуації дозволяють автолюбителю залишатися в салоні машини під час її транспортування. Тобто водій може перебувати в теплі і затишку, якщо це не загрожує здоров’ю або життю. Якщо поломка транспортного засобу виявиться не дуже серйозною, то наші фахівці можуть усунути її на місці і оперативно провести ремонт без необхідності відправлення автомобіля в сервіс.

Потрібні послуги евакуатора у м. Львів? Просто зателефонуйте нам!

Найбільше поломок машин трапляється взимку. Це пов’язано з переохолодженням мотора і непередбаченими ситуаціями, зумовленими мінливою погодою. Але послуги евакуатора у Львові можуть знадобитися автовласникам в будь-який сезон. Тому евакуаторної техніка не простоює, а транспортування автомобілів проводиться круглий рік без святкових і вихідних днів.

Якщо ви хочете бути абсолютно впевненими в тому, що ви отримаєте на 100% якісні послуги, то звертайтеся в нашу Службу евакуації. Якщо неприємність застала вас в дорозі, то ви можете терміново викликати евакуатор по телефону (067) 67 38 410

Ми оперативно прибудемо за вказаною адресою, якісно і акуратно зробимо евакуаційні роботи. Довірте професіоналам турботу про вашому авто!

schnellzeichner berlin